IkPas: 1 maand geen alcohol drinken!

maandag 5 december 2022

De IkPas Battle begint weer op 1 januari (Dry Januari): een maand lang geen alcohol drinken!

Dit alles om eens te kijken wat het met je doet. Veel deelnemers ervaren lichamelijke voordelen. Zo voelt 62% zich fysiek fitter, slaapt 55% beter en verliest 32% gewicht. Ook word je bewuster van andere keuzes die je kunt maken, en is het een manier om vaste patronen te doorbreken.

Ambassadeurs
Een viertal ambassadeurs zijn het gezicht van deze campagne: burgemeester Hubert Bruls, kickbokser Perry Ubeda, Mark Bunschoten (student en voorzitter Universitaire Studentenraad) en Nijmegenaar van het jaar Oscar Hoiting (IC Medisch Manager CWZ).

Nijmegen heeft in eerdere jaren bewezen een van de meest enthousiastste gemeente van Nederland te zijn om het alcohol gebruik een maand lang op pauze te zetten. Ook dit jaar is het streven om als Nijmegen de grootste gemeente van Nederland te worden.

Doe mee!
De IkPas Battle is vooral een uitdaging aangaan met jezelf. Je doorbreekt vastgeroeste patronen en merkt wat het pauzeren van alcoholgebruik met je gezondheid doet. Doe mee voor je eigen gezondheid, en help Nijmegen de grootste alcoholvrije gemeente te worden voor de maand januari, schrijf je in op www.ikpas.nl/nijmegen.

Bedrijfstoolkit
Om zoveel mogelijk Nijmegenaren te bereiken, stimuleren we bedrijven en organisatie om deze campagne te delen onder medewerkers en klanten. Wij kunnen helpen bij het aanleveren van een bedrijfstoolkit. Heb je hier interesse in, stuur een mail naar info@ggibnijmegen.nl.

Voel jij ook die behoefte om Nijmegen groener en gezonder te maken?