De beweging verbindt organisaties en professionals om zich in te zetten voor de stad. We stimuleren, enthousiasmeren en zetten aan tot actie om bij te dragen aan een gezonder Nijmegen. Daarbij hebben we jouw hulp nodig. Door met veel Nijmeegse organisaties en bedrijven samen hieraan te werken, kunnen we veel meer bereiken. Kijk hieronder welke vorm (partner of vriend) het beste bij jouw organisatie of bedrijf past en help mee Nijmegen gezonder te maken.

Meer informatie

Ons Lokaal Preventieakkoord ligt in het verlengde van het Nationaal Preventie Akkoord (NPA). De overheid wil met dit akkoord een bijdrage leveren aan de gezondheid van de Nederlandse bevolking. In Nijmegen willen we een stap verder gaan. Daarom hebben we het Lokaal Preventieakkoord opgesteld.

Naast de thema’s die in het NPA naar voren komen, richt ons preventieakkoord zich op meer thema’s en stimuleren we de samenwerking tussen lokale organisaties en bedrijven in Nijmegen. Door lokale ambities in te zetten voor een gezondere stad, kunnen we veel meer bereiken. Samen werken we aan een gezonde en actieve stad!

Word partner

Wil jij met jouw organisatie of bedrijf graag helpen met het gezonder maken van Nijmegen? Dat kan! Door je aan te melden als partner kun je ons helpen onze gezamenlijke doelen te behalen. Je laat dan zien dat ook jouw organisatie of bedrijf gemotiveerd is om mee te werken aan een gezonde stad. En als werkgever pluk je er ook de vruchten van. Onderteken het Lokaal Preventieakkoord en zet je samen met tientallen andere Nijmeegse organisaties in om de stad groener en gezonder te maken.

Word vriend

Wil jij met jouw organisatie een bijdrage leveren aan de beweging, maar heb je niet direct impact op medewerkers, leerlingen, cliënten of patiënten? Of ben je ZZP'er? Dan kun je vriend van de beweging worden. Je bent net als partner volwaardig onderdeel van de beweging, maar tekent niet het Lokaal Preventieakkoord. Ondersteun en spreek je uit voor een gezonder Nijmegen, net als tientallen anndere Nijmeegse organisaties.

Wil jij meewerken aan een gezonder Nijmegen? Meld je dan vandaag nog aan als partner of vriend van onze beweging. Doe mee!

Een selectie van onze partners

Voel jij ook die behoefte om Nijmegen groener en gezonder te maken?