Hart voor burn-out

'Hart voor burn-out' zet zich in voor mentale en fysieke vitaliteit binnen organisaties. Een vitale organisatie begint met een vitale medewerker. Een vitale medewerker begint met een goede werkgeverschap die aandacht heeft voor vitaliteit. Werkgevers en werknemers hebben hetzelfde doel: vitaal, veerkrachtig en met plezier naar het werk gaan. Daar helpt ‘Hart voor burn-out’ bij door 1-op-1 coaching, trainingen en masterclasses, zowel preventief als curatief.

‘Hart voor burn-out’ is een sparringpartner voor HR-professionals en leidinggevenden als het gaat om preventie en reductie van verzuim vanwege mentale klachten. Ze werken volgens een unieke, integrale, multidisciplinaire aanpak. Zo is er ruimte voor onder andere het moestuinieren, creativiteit, muziek, slaap vraagstukken, ontspanning, beweging, voeding.

Ze hebben een programma ‘Boost je vitaliteit’ ontwikkeld die organisaties helpt hun verzuim als gevolg van mentale klachten in de regio Nijmegen sterk terug te brengen. Dit past goed binnen de doelen van ons netwerk.

Nijmegen heeft in 2018 Green Capital Award gewonnen. ‘Hart voor burn-out’  streeft ernaar dat Nijmegen ook de Vitaal Capital Award krijgt.

https://hartvoorburnout.nl/
Hart voor burn-out

Voel jij ook die behoefte om Nijmegen groener en gezonder te maken?