KiaOra Hands

KiaOra Hands, gelooft dat vitaliteit en welbevinden in het eigen bewegingsapparaat bijdraagt aan een betere gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Daarnaast ziet KiaOra Hands ontspanning, rust en een ‘moment tot jezelf komen’ als een middel om stress te verminderen. Dit kan zorgen voor nieuwe energie en perspectief.

Door het gebruik van sport-, en massagetherapie en ontspanningsmassage kunnen blessures en fysieke klachten voorkomen worden. Mochten blessures en pijn wel aanwezig zijn dan werkt sport-, en massagetherapie ondersteunend in het herstel. KiaOra Hands vindt het belangrijk dat dit gebeurt met persoonlijke aandacht op maat. En daarom is ‘Massage&Therapie op maat’ in het leven geroepen.

KiaOra Hands zet zich in om mensen meer rust, ontspanning en minder stress te laten ervaren en zet zich in om aan fysieke klachten te werken zodat iemand zich weer lekker in zijn vel kan voelen.

Als vriend van Groen, gezond en in beweging Nijmegen wil KiaOra Hands zich inzetten voor sociaal kwetsbare mensen zodat zij ook weerbaarder en mentaal fitter kunnen worden. Ze staan open voor samenwerking met andere partners om te werken aan projecten om mensen vitaler, fitter en gezonder te maken.

https://m.facebook.com/kiaorahands/
logo

Voel jij ook die behoefte om Nijmegen groener en gezonder te maken?