The Lab of Life

The Lab of Life zet zich dagelijks in voor het bevorderen van welzijn en de mentale gezondheid van jongeren en volwassenen. Dit doen ze met een wetenschappelijk bewezen effectieve aanpak, die mensen helpt om eigen regie te nemen over hun dagelijks leven. Nieuw gezondheidsgedrag uitvoeren en volhouden kan namelijk best een uitdaging zijn in de waan van alledag.

The Lab of Life wil deze kloof tussen ‘willen’ en ‘doen’ overbruggen door mensen te helpen hun gedrag te veranderen op een manier die bij hen past, zodat zij voldoende energie en motivatie hebben voor de dingen die echt belangrijk zijn in het leven.

Vanuit The Lab of Life worden trainingen, lesprogramma’s en workshops gegeven, waarin deelnemers onder begeleiding van een trainer aan de slag gaan met hun persoonlijke situatie. Hoe meer energie jongeren en volwassenen ervaren voor hun eigen dagelijks leven, hoe beter. Voor zichzelf, voor anderen en voor de maatschappij. The Lab of Life doet daarom graag mee in de beweging door zich in te zetten voor een mentaal gezond en vitaal Nijmegen.

https://www.thelaboflife.com/
logo

Thema's waar The Lab of Life zich sterk voor maakt

Voel jij ook die behoefte om Nijmegen groener en gezonder te maken?