VirtueSport

VirtueSport biedt performance coaching en personal training aan in Dukenburg. Voeding, mentale en fysieke gezondheid staan centraal.

De fysieke focus bij VirtueSport richt zich op het verbeteren van mobiliteit, balans, kracht en conditie. Je kan zelfstandig fitnessen, deelnemen aan groepstrainingen "Kom van die bank af", of je aansluiten bij onze Shinkyokushin Nijmegen karatelessen voor zowel jeugd als volwassenen. Het streven is dat je na elke sessie met een gevoel van voldoening naar huis gaat.

Ook bieden ze mentale coaching aan. Als voormalig topsporter van Team NL karate, en als performance coach, worden technieken toegepast als (kick)box therapie, hypnose en persoonlijkheidstests. Met als doel om ieders horizon te verbreden en bewustere keuzes te maken om meer grip op je leven te krijgen. Minder stress en meer ontspanning. Voor de beste prestaties, vergeet niet lief te zijn voor jezelf door goed te slapen, gezond te eten, en tijd door te brengen met vrienden en familie. Om prettig te communiceren, met jezelf en anderen, is het ook belangrijk om aandacht te geven aan hoe je denkt en voelt, je gedachten en je emoties.

Ze richten zich ook op gedragsproblemen, motivatie, en studievaardigheden. Ze zien dat veel jongeren worstelen met een verkeerd zelfbeeld en prestatiedruk, wat kan leiden tot negatief gedrag, psychische problemen, een instabiele thuissituatie, en in sommige gevallen zelfs schulden of criminaliteit in hun omgeving. De aanpak biedt persoonlijke trainingen gericht op het ontwikkelen van een gezonde mindset, emotieregulatie, leren leren en positief gedrag.

In samenwerking met de Vincentius Vereniging Nijmegen willen ze een fijne omgeving creëren voor iedereen. Dit pas binnen de ambities van ons netwerk.

https://virtuesport.nl/
logo

Thema's waar VirtueSport zich sterk voor maakt

Voel jij ook die behoefte om Nijmegen groener en gezonder te maken?