Iedereen naar een duurzame toekomst

Ons doel is om van Nijmegen een gezonde stad te maken. We willen groene en gezonde keuzes stimuleren en met onze beweging actief bijdragen aan de gezondheid van alle inwoners. Zodat zij lekker in hun vel zitten, voldoende bewegen, gezonder eten en zodat de gezondheidsverschillen in de stad kleiner worden. Binnen 10 jaar willen we resultaat zien, meer fitte en gezonde Nijmegenaren!

Als aanjager willen wij Nijmegen veranderen in een netwerk voor professionals en organisaties die ook willen bijdragen aan een gezonde stad. Of dat nou gezonde lunches op het werk zijn of een groene leefomgeving waar mensen kunnen wandelen. Het gaat om initiatieven gericht op fysieke of mentale gezondheid; alle inzet is welkom.

Het is een ambitieus doel, maar we hebben er vertrouwen in. Door ontmoetingen tussen geïnteresseerde partijen te creëren en te investeren in belangrijke thema’s, kunnen we meer mensen in Nijmegen enthousiast maken voor onze missie. We willen een podium bieden aan inspirerende voorbeelden, zodat het voor inwoners van Nijmegen duidelijk wordt hoe we de stad precies gezonder gaan maken.

We richten ons op de volgende thema’s

Samen brengen we Nijmegen in beweging!

Een selectie van onze partners

Voel jij ook die behoefte om Nijmegen groener en gezonder te maken?