Bovemij: samen vooruit!

vrijdag 21 mei 2021

Bovemij is de financieel en datadienstverlener van de mobiliteitsbranche. Zij helpen de mobiliteitsbranche succesvol ondernemen en de consument aan betrouwbare mobiliteit. Ze bieden oplossingen die branche en consument dichter bij elkaar brengen: van verzekeringen tot financieringen, van data tot online platforms. Zo versterken ze de band van rijdend Nederland, en helpen Nederland vooruit. Om dat te kunnen realiseren helpen ze eerst hun medewerkers vooruit.

Een groot deel van de 800 collega’s werkt vanuit Nijmegen, waar het hoofdkantoor gevestigd is. De rest van de collega’s huist in Amsterdam, Assen, Bunnik en Grootebroek.

Uitgaan van wat medewerkers nodig hebben

Ruud Versteegen, directeur organisatieontwikkeling: “Onze medewerkers zijn ons sociale kapitaal; zij maken ons bedrijf. Want zij zijn het die onze klanten en de klanten van onze klanten vooruit helpen. Zo kunnen wij onze strategie realiseren. Om ervoor te zorgen dat onze collega’s hun werk goed kunnen doen, focussen wij ons op duurzame inzetbaarheid. Uitgangspunt is dat onze medewerkers hun werk met plezier en energie uit kunnen voeren. Dat betekent dat we kijken naar de verschillende aspecten van het werk, naar trends en ontwikkelingen en naar de behoeften van medewerkers.” Om nóg beter aan te sluiten op die behoeften, zijn zij aangesloten bij het Lokaal Preventieakkoord (LPA).

Bovemij Fit

Om je werk met voldoende energie uit te kunnen voeren, is vitaliteit belangrijk. Mees Smit, projectmedewerker vitaliteit: “Met ons vitaliteitsprogramma Bovemij Fit zorgen we ervoor dat onze medewerkers op zowel fysiek als mentaal vlak ondersteund worden, zodat zij leren om nu én in de toekomst vitaal te zijn. Een goede vitaliteit betekent meer energie, weten wat je aankan en tevreden zijn met wat je doet.”

Werken aan vitaliteit

Met Bovemij Fit wordt een omgeving gecreëerd die werken aan vitaliteit mogelijk maakt. Mees licht toe: “Denk hierbij aan bewegingsstimulering tijdens het werken door middel van pauzesoftware, kennismaken met verschillende sporten en beweeglessen, workshops over vitaal thuiswerken & gedragsverandering, gezondheidsonderzoek, leefstijlprogramma’s en nog veel meer.”

Het motto van Bovemij is ‘Samen vooruit!’. En dat willen zij ook graag doen samen met de partners van het LPA. Daarom delen zij graag hun kennis en doen kennis van anderen op, om zo tot een goed en effectief programma te komen, dat bijdraagt aan een gezonder Nijmegen.

Voel jij ook die behoefte om Nijmegen groener en gezonder te maken?