2024, het jaar om samen aan de slag te gaan!

maandag 5 februari 2024

Tamara Kramer

Beste partners & vrienden, en andere geinteresseerden,

Het jaar 2024 is alweer een maand onderweg. Wat ging dit snel. DryJanuary zit er voor mij op en de goede voornemens staan nog redelijk overeind. Blijft toch altijd een uitdaging om je gedrag te veranderen en dit ook vol te houden. En dat geldt natuurlijk ook voor een groot deel van de activiteiten van GGIB. We willen iets veranderen en dat kost tijd. Maar we geloven erin! We kijken met een goed gevoel terug op de projecten en samenwerkingen van 2023. Op dat goede gevoel bouwen we in 2024 verder!

Netwerk activeren

We gaan in 2024 ons netwerk nog meer activeren. Tijdens het bestuurdersevent in november 2023 kwam naar voren dat partners & vrienden hiernaar op zoek zijn; een actief netwerk dat elkaar meer opzoekt en vindt, en meer sámen optrekt. Daarom zetten we in op relatiemanagement om het netwerk beter te leren kennen en te kunnen bedienen. Ook gaan we nog inzichtelijker maken waar jullie behoefte ligt om jullie nog beter met andere partners te verbinden.

Vanuit GGIB organiseren we in 2024 verschillende bijeenkomsten, zoals een vriendenevent (12 maart), het GGIB Jaarevent (juni, datum volgt) en het Bestuurdersevent (21 november). Daarnaast hebben we op basis van jullie input ook gekeken waar wij extra op willen inzetten. We houden vast aan onze missie en visie met de focus op duurzame inzetbare medewerkers en de gezondheidsverschillen verkleinen. Ook komen er meer projectmatige activiteiten op specifieke thema’s om extra aan te jagen. Als het jaarplan volledig is delen we hier meer over.

Nieuwe collega's

Eind 2023 hebben we ook een aantal nieuwe collega’s mogen verwelkomen binnen het team van GGIB. Deels vervanging en deels aanvullingen. Onze nieuwe collega’s zijn: Sandra (Relatiemanager), Romana (RU), Anouk (RU), Marleen (ROC) en Eline (Onderzoeker RUMC). Ze brengen nieuwe energie en deskundigheid op specifieke onderwerpen.

Alleen met het team kunnen we dit niet. We hebben jullie inzet, inspiratie en actie nodig. Dat we elkaar vaak mogen treffen en we weer stappen zetten richting een groener en gezonder Nijmegen, dat in beweging is!

Groeten,

Tamara Kramer (Procesmanager) namens het GGIB team

Voel jij ook die behoefte om Nijmegen groener en gezonder te maken?