Vivaz: pak de regie over jouw leven

vrijdag 16 september 2022

Vivaz is de praktijk voor training & coaching van Caroline Verhees. Terug bij haar roots in Nijmegen en aangesloten bij Groen, Gezond en in Beweging vanuit haar diepe innerlijke drijfveer om wat terug te geven aan de plek waar ze woont. “Het is mijn missie om mensen te helpen relaxter in het leven te staan. Ondanks – of misschien juist wel dankzij – de hobbels die we allemaal tegenkomen op onze levensweg”.

Jarenlang heeft ze zich in haar vorige woonplaats ingezet als vrijwilliger op allerlei maatschappelijk gebied. Nu kiest ze voor een vrijwillige bijdrage aan de beweging, op haar vakgebied. Zo hoopt ze haar steentje bij te dragen aan de mentale fitheid van de inwoners van Nijmegen.

Iedereen heeft het druk, druk, druk

Steeds meer mensen staan onder zware druk en langdurige stress. Jong én oud loopt rond met klachten die de aandacht verdienen. Daar wil Caroline verandering in brengen. Als je rode lampjes ziet knipperen in het dashboard van je auto, rijd je toch ook niet door? Waarom doen we dit dan wel als ons lichaam of hoofd aangeeft niet verder te kunnen?
We willen tegenwoordig alles meemaken en staan altijd klaar voor anderen. We willen een goede baan, een goede ouder/partner/zoon/dochter zijn én genoeg ontspanning hebben met vrienden. Logisch! Maar er gebeurt zoveel, dat we vaak onszelf vergeten. Waarom niet eerder kiezen voor jezelf en voor de dingen waar jij energie van krijgt?

Je hebt zelf de regie

Bewustwording dat je zelf de regie hebt, dat je alleen zelf kunt zorgen voor verandering, is belangrijk om meer ontspannen in het leven te staan. Ook als je geen invloed hebt op een situatie, een gebeurtenis, kun je nog wel kiezen hoe je ermee omgaat. Als je je daarvan bewust bent, heeft dat veel positieve invloed op jezelf én op je familie, vrienden, collega’s.
Caroline begeleidt mensen in de omgang met (werk)stress, rusteloosheid of onzekerheid met als resultaat meer rust, focus en een betere werk/privé balans. Daarnaast geeft ze maatwerk trainingen en workshops in organisaties over communicatie, leiderschap en stressmanagement. Want een organisatie floreert, als haar mensen bloeien.

Heb je vragen, of ben je benieuwd of Caroline jou kan helpen bij jouw vraagstuk? Neem dan een kijkje op haar website.

Voel jij ook die behoefte om Nijmegen groener en gezonder te maken?