Sanacount heeft duurzame missie

vrijdag 8 juli 2022

Sanacount is een team van financieel specialisten, belastingadviseurs en bedrijfsadviseurs gevestigd in Nijmegen. Ze werken met financiën die betekenis geven en bijdragen aan duurzame en gezonde groei voor profit, people en planet. Daarom hebben ze besloten om als vriend aan te sluiten bij de beweging.

Sanacount is op missie om bedrijven en organisaties te helpen om een duurzame bijdrage te leveren aan de maatschappij. Die krijgen hulp om te bewegen naar een duurzaam waarde gedreven organisatie met een duurzaam businessmodel, waarbij grote positieve impact op het welzijn van de mens en haar leefomgeving centraal staat. Vitaliteit en gezondheid zijn belangrijke aspecten van duurzaamheid. Daarom sluiten we enthousiast aan bij ‘Wij zijn groen, gezond en in beweging Nijmegen’.

Vitaliteit verbindt

Het is een Nijmeegs bedrijf en enorm betrokken bij de lokale community. Vitaliteit heeft een verbindende factor; samen werken aan een gemeenschappelijk doel. Al kan dit doel voor iedereen iets anders zijn. Wij vinden het belangrijk om mensen en organisaties te stimuleren om op hun eigen manier met vitaliteit bezig te zijn. De vitaliteit van de organisatie, maar ook van de medewerkers privé. Je kunt op zakelijk gebied immers beter presteren als je privé in balans bent. Via GGIB kunnen we hier ons steentje aan bijdragen. We hebben ons met veel plezier aangesloten bij dit netwerk van gelijkgestemden; samen bereiken we immers meer dan alleen!

Voel jij ook die behoefte om Nijmegen groener en gezonder te maken?