Nieuwe website versterkt de beweging

dinsdag 23 november 2021

Met een fris design en beter vindbaar. Zo bouwen wij graag door aan een gezonder Nijmegen. Samen met onze partners en vrienden blijven we stappen zetten om Nijmegen gezonder te maken.

Partners en vrienden centraal

Op deze nieuwe website is meer ruimte gereserveerd voor alle betrokken partijen. Daarnaast zijn er mooie toevoegingen. Meer informatie over de thema’s van de beweging bijvoorbeeld, meer ruimte voor onderzoek en monitoring en we hebben een activiteitenpagina ingericht. Zo kun je straks makkelijk zien aan welke events en andere activiteiten je kunt deelnemen.

Etalage en visitekaartje

De beweging is sinds 2017 enorm gegroeid; daar zijn we trots op. We zijn een netwerk met ambitie; partners moeten elkaar dus makkelijk kunnen vinden. De website is onze etalage van partners, praktijkervaringen, activiteiten en onderzoek. Ook staat de deur open voor nieuwe partners en vrienden. De website is daarbij meteen ons gezamenlijk visitekaartje. Dit alles helpt ons als beweging om door te groeien en samen verder te werken aan een gezonder Nijmegen.

Url en mailadres korter

Kijk vooral even rond en deel de website in je netwerk. De beweging houdt trouwens dezelfde naam: ‘Wij zijn groen, gezond en in beweging Nijmegen’, maar de site heeft voortaan een kortere url: www.ggibnijmegen.nl.
Het mailadres sluit daarop aan: info@ggibnijmegen.nl. Tip: zet het in je contactgegevens.

Meedoen?

Wil je met jouw organisatie ook meedoen? Meld je dan hier aan als partner of vriend. Samen maken we Nijmegen gezonder!

Voel jij ook die behoefte om Nijmegen groener en gezonder te maken?