Breng medewerkers dit najaar in beweging!

dinsdag 28 juli 2020

Fietsen en wandelen is groen en gezond! Daarnaast is het stimuleren van jouw (thuiswerkende) medewerkers om lekker te bewegen actueler dan ooit. Daarom organiseren we dit najaar een Nijmeegse Beweegchallenge, waarmee je als organisatie jouw medewerkers in beweging brengt. Of dat nu op de fiets is of wandelend, op weg naar het werk of in de vrije tijd: alle beweging telt mee!

Hoe ziet de challenge eruit?

Om bewegen optimaal te stimuleren, hebben we de Beweegchallenge – die ook bekend staat als Ons Fietsdoel – uitgebreid met wandelen. De challenge begint op 14 oktober en duurt vier weken. Voorafgaand kunnen medewerkers zich van 16 september tot 7 oktober inschrijven. Tijdens de challenge worden zij uitgedaagd zoveel mogelijk te fietsen of te wandelen in het woon-werkverkeer, tijdens dienstreizen, maar zeker ook in hun vrije tijd. Voor het vastleggen van de geleverde inspanningen maken we gebruik van een professionele fiets/wandel-app. Wat belangrijk is: de deelnemers bewegen samen voor een goed doel.

Hoe werkt het?

De challenge wordt aangeboden en verzorgd vanuit de werkgeversaanpak van het programma Slim & Schoon Onderweg van de regio Arnhem-Nijmegen. Zo worden de organisatie, voorbereiding, uitvoering en monitoring volledig voor de deelnemende organisaties uit handen genomen. De actie is klant-en-klaar, maar kan per organisatie op maat worden gesneden. De enige investering voor de organisaties betreft een bijdrage aan het goede doel én de prijs voor de winnende organisatie. Daarnaast maakt de challenge gebruik van de communicatiekanalen van de organisaties om medewerkers te werven.

Aanmelden

Het CWZ, het Radboudumc en de Radboud Universiteit doen al mee. Gaat ook jouw organisatie de uitdaging aan? Neem voor meer informatie of aanmelden contact op met Barbara van Ardenne van de Maatwerk Fiets Challenge: telefoon 06 – 10 63 25 90 of e-mail barbara.van.ardenne@advier.nl.

Voel jij ook die behoefte om Nijmegen groener en gezonder te maken?