Vitaal leiderschap, voor leidinggevenden (interactieve webinar)

Vitaal leiderschap, voor leidinggevenden (interactieve webinar)

Locatie: Aanmeldlink ontvang je via je eigen (aangesloten) organisatie, of mail naar vitaliteitwerkt@ggibnijmegen.nl
Startdatum: 7 juni 2024, 9:00
Einddatum: 7 juni 2024, 10:00
Voor wie: Partners & vrienden

Webinar omschrijving: 

Bij Vitaal Leiderschap gaat het om het kijken naar het grotere geheel, meer dan alleen de resultaten. Het gaat erom dat je de juiste mensen bij elkaar weet te brengen, een psychologisch veilige omgeving weet te creëren, de neuzen dezelfde kant op kunt krijgen en mensen in hun kracht weet te zetten zodat ze met een goed gevoel een bijdrage leveren aan het beoogde resultaat. In dit interactieve webinar voor leidinggevenden werk je aan precies deze elementen.

Onderdeel van thema 'Vitaliteit werkt!'

Samen met onze partners en vrienden hebben wij als doel om van Nijmegen een nog gezondere stad te maken. We willen groene en gezonde keuzes stimuleren en actief bijdragen aan de gezondheid van alle inwoners. Wij focussen ons op het verkleinen van gezondheidsachterstanden en het bevorderen van vitale medewerkers.

Daarom organiseren we een reeks inspirerende en interactieve webinars gericht op meer vitaliteit onder medewerkers. Deze vinden plaats in april, mei en juni. Een overzicht van de webinars is hier te vinden, of ga direct door naar voorgaande webinars over: Werk-privé balansFocus en omgaan met afleidingenHR-professionals.

Een selectie van onze partners

Voel jij ook die behoefte om Nijmegen groener en gezonder te maken?