Mensen genieten van natuur op bankje

Infosessie: Gezond Actief Leven Akkoord

Locatie: Biezantijn
Startdatum: 5 september 2023, 14:00
Einddatum: 5 september 2023, 17:00
Voor wie: Iedereen

Voor professionals, organisaties, bedrijven en verenigingen die zich inzetten voor een gezonder Nijmegen. 

Er is eerder informatie gedeeld over het proces en de ambities rondom het Gezond en Actief Leven Akkoord (GALA). Hierin gaven we aan dat voor een gedegen, realistisch en uitvoerbaar plan van aanpak, betrokkenheid van de stad van groot belang is. Gaat u met ons in gesprek over de gezondheidsdoelen uit het GALA? 

De bijeenkomst over dit akkoord vindt plaats op dinsdag 5 september 2023 van 14.00 tot 17.00 uur bij Biezantijn in Nijmegen. 

Programma

Tijdens de bijeenkomst nemen we u eerst mee in het proces en de inhoud van het GALA. We presenteren het Nijmeegse plan van aanpak, wat op hoofdlijnen onze ambities en doelen op de gezondheidsthema’s weergeeft.

Daarna willen we op verschillende gezondheidsdoelen uit het GALA met u in gesprek. De ambities zijn vastgelegd in het plan van aanpak, maar we willen graag met de stad in gesprek over de uitvoering van dit plan. Dit doen we aan de hand van verschillende tafels. Denkt u mee over bijvoorbeeld integrale ketenaanpak Vitaal ouder worden, het versterken van de sociale basis, of het terugdringen van gezondheidsachterstanden? En hoe kunt u bijdragen aan de uitvoering van deze integrale aanpak in Nijmegen? 

Heel graag tot ziens, op dinsdag 5 september!

Erik Boelaars
Concernmanager Maatschappelijke OntwikkelingGemeente Nijmegen

Een selectie van onze partners

Voel jij ook die behoefte om Nijmegen groener en gezonder te maken?