Focus en omgaan met afleidingen (interactieve webinar)

Focus en omgaan met afleidingen (interactieve webinar)

Locatie: Aanmeldlink ontvang je via je eigen (aangesloten) organisatie, of mail naar vitaliteitwerkt@ggibnijmegen.nl
Startdatum: 24 mei 2024, 11:00
Einddatum: 24 mei 2024, 12:00
Voor wie: Partners & vrienden

Webinar omschrijving: 

Met een goede focus bespaar je tijd en energie. Je krijgt meer gedaan in minder tijd en je ervaart aan het einde van de dag minder prikkels. Een luidruchtig telefoongesprek van je buurman, nieuwe berichten op WhatsApp en een collega die je vandaag al voor de zoveelste online meeting uitnodigt? Allemaal elementen die ervoor kunnen zorgen dat je de focus en aandacht op wat je daadwerkelijk moet doen compleet kwijt bent. Dit interactieve webinar vertelt je meer over de werking van ons brein en vergroot je bewustzijn over hoe je je beter kunt focussen en afleiding de baas wordt.

Onderdeel van thema 'Vitaliteit werkt!'

Samen met onze partners en vrienden hebben wij als doel om van Nijmegen een nog gezondere stad te maken. We willen groene en gezonde keuzes stimuleren en actief bijdragen aan de gezondheid van alle inwoners. Wij focussen ons op het verkleinen van gezondheidsachterstanden en het bevorderen van vitale medewerkers.

Daarom organiseren we een reeks inspirerende en interactieve webinars gericht op meer vitaliteit onder medewerkers. Deze vinden plaats in april, mei en juni. Een overzicht van de webinars is hier te vinden, of ga direct door naar: Vitaal leiderschapHR-professionals & Werk-privé balans.

Een selectie van onze partners

Voel jij ook die behoefte om Nijmegen groener en gezonder te maken?