Een Masterclass voor HR-professionals: Hoe creëer je impact met vitaliteit (interactieve webinar)

Een Masterclass voor HR-professionals: 'Hoe creëer je impact met vitaliteit' (interactieve webinar)

Locatie: Aanmeldlink ontvang je via je eigen (aangesloten) organisatie, of mail naar vitaliteitwerkt@ggibnijmegen.nl
Startdatum: 17 mei 2024, 15:00
Einddatum: 17 mei 2024, 16:00
Voor wie: Partners & vrienden

Webinar omschrijving: 

Er is niemand die zegt: 'Nee, de mentale en fysieke gezondheid binnen mijn bedrijf is niet belangrijk.' Maar toch lukt het vaak niet om de impact te halen die je hoopt te bereiken. In één uur krijg je de kennis over hoe jij impact creëert en van jouw vitaliteitsprogramma een succes kunt maken. Het is onze manier om terug te geven en samen te werken aan een gezondere, vitalere en een goed presterende werkomgeving.

Meld je aan via deze link!

Onderdeel van thema 'Vitaliteit werkt!'

Samen met onze partners en vrienden hebben wij als doel om van Nijmegen een nog gezondere stad te maken. We willen groene en gezonde keuzes stimuleren en actief bijdragen aan de gezondheid van alle inwoners. Wij focussen ons op het verkleinen van gezondheidsachterstanden en het bevorderen van vitale medewerkers.

Daarom organiseren we een reeks inspirerende en interactieve webinars gericht op meer vitaliteit onder medewerkers. Deze vinden plaats in april, mei en juni. Een overzicht van de webinars is hier te vinden, of ga direct door naar: Focus en omgaan met afleidingenVitaal leiderschap & Werk-privé balans.

Een selectie van onze partners

Voel jij ook die behoefte om Nijmegen groener en gezonder te maken?