""

Een gezonde werk-privé balans (interactieve webinar)

Locatie: Aanmeldlink ontvang je via je eigen (aangesloten) organisatie, of mail naar vitaliteitwerkt@ggibnijmegen.nl
Startdatum: 19 april 2024, 9:00
Einddatum: 19 april 2024, 10:00
Voor wie: Partners & vrienden

Webinar omschrijving

De grens tussen werk en privé is tegenwoordig flinterdun. Enerzijds wil je een productieve medewerker en een fijne collega zijn, en anderzijds wil je aandacht besteden aan het thuisfront en daar niet tekortschieten. Maar, waar ben jijzelf in deze tijdsverdeling? Kom je nog toe aan voldoende tijd voor jezelf? Laad je voldoende op om die productieve collega en fijne partner of vriend(in) te zijn? Ontdek hoe je minder drukte kunt ervaren, efficiënter kunt werken en hier ook nog meer van kunt genieten.

Onderdeel van thema 'Vitaliteit werkt!'

Samen met onze partners en vrienden hebben wij als doel om van Nijmegen een nog gezondere stad te maken. We willen groene en gezonde keuzes stimuleren en actief bijdragen aan de gezondheid van alle inwoners. Wij focussen ons op het verkleinen van gezondheidsachterstanden en het bevorderen van vitale medewerkers.

Daarom organiseren we een reeks inspirerende en interactieve webinars gericht op meer vitaliteit onder medewerkers. Deze vinden plaats in april, mei en juni. Een overzicht van de webinars is hier te vinden, of ga direct door naar: HR-professionals, Focus en omgaan met afleidingen & Vitaal leiderschap.

Een selectie van onze partners

Voel jij ook die behoefte om Nijmegen groener en gezonder te maken?