Activiteiten in de Week van de Gezondheidverschillen

Activiteiten in de Week van de Gezondheidverschillen

Locatie: wisselend fysiek & online
Startdatum: 19 maart 2024, 0:00
Einddatum: 21 maart 2024, 0:00
Voor wie: Iedereen

Pharos organiseert de 'Week van de Gezondheidsverschillen'

In Nederland gaat iemand in een kwetsbare positie gemiddeld 6 jaar eerder dood. Ook leven deze mensen de laatste 15 jaar van hun leven in slechte gezondheid. Verschillen zoals deze worden op dit moment alleen maar groter. Dat moet en kan anders!

Doe mee tijdens de week van de gezondheidsverschillen van 18 t/m 21 maart, waar we samen gelijke kansen op het gebied van gezondheid aanpakken. Ben jij een beleidsmaker of professional en zet jij je in voor gelijke kansen? Je bent van harte uitgenodigd deel te nemen aan een van onze inspirerende activiteiten.

Programma

Leer tijdens interactieve sessies, workshops en masterclasses de aanpak van de oorzaken kennen. Van samenwerken met verschillende domeinen en de mensen om wie het gaat, tot het leveren van maatwerk in de aanpak. Binnen deze onderwerpen leren we je vaardigheden aan waarmee jij zelf impact kunt maken!

Waarom meedoen? Als we niks doen, nemen de verschillen alleen nog maar toe. Ontdek hoe jij actief kunt meehelpen aan het verkleinen van de gezondheidskloof in de samenleving. We bieden een podium voor allerlei lokale ideeën en initiatieven. Zo maken we samen een stap richting een gezonde toekomst voor iedereen!

Aanmelden voor een sessie

Meld je vandaag nog aan voor de Week van de Gezondheidsverschillen via de link hier.

Meld lokale initiatieven aan

Tijdens de week van de Gezondheidsverschillen van 18 tot en met 21 maart willen we graag lokale activiteiten op de kaart zetten. Zodat we kunnen laten zien dat Nederland in beweging is en met elkaar goed aan de slag is. Heb je een mooi initiatief in Nijmegen, meld deze hier aan.

Een selectie van onze partners

Voel jij ook die behoefte om Nijmegen groener en gezonder te maken?