Tenaga

Edwin Willemsen heeft zich aangesloten als vriend van ons netwerk. Hij geeft Kyokushin Karate trainingen. Dit is een full contact sport, en staat voor het verleggen van grenzen, veiligheid, discipline en authenticiteit. Maar ook voor participatie, een gezonde levensstijl en sociale cohesie. Een manier van denken en leven waarbij Kyokushin het middel is, en niet alleen het doel.

Door de trainingen en de fundamenten van de sport, worden geest en lichaam ontwikkeld en gevormd. Het vertrouwen wat groeit tussen Leraar (Sensei), leerling (Kohai) en ouder(s)-verzorger(s,) zorgt voor het ontstaan van een professionele band. Kyokushin is namelijk ook een uitgestoken hand die verder reikt dan de muren van een trainingsruimte, de Dojo.

Om de trainingen, de sport voor iedereen bereikbaar te maken is het lesgeld zo laag mogelijk gehouden, wat ook geldt voor de aanschaf van sportkleding, de GI.

Middels deze manier van trainingen draagt hij bij aan de mentale en fysieke fitheid van mensen. Dit past binnen de thema’s van ons netwerk.

https://www.kyokushinnijmegen.nl/
logo

Voel jij ook die behoefte om Nijmegen groener en gezonder te maken?