Planon

Planon zet zich in voor een groene en gezonde werkomgeving. Het is dus een logische stap om aan te sluiten bij ‘Wij zijn groen, gezond en in beweging Nijmegen’. De focus op groen en gezond is met name terug te zien in de Planon Innovation Campus. Met de Innovation Campus wil Planon een living lab creëren voor de werkplek van de 21e eeuw. In de campus brengen ze de nieuwste denkbeelden en systemen rondom het werken samen.

De Innovation Campus biedt ook plaats aan partners, startups en kennisinstellingen die mee willen bouwen aan de toekomst van de healthy workplace. Met hen wil Planon nieuwe concepten en technologieën onderzoeken en uitproberen.

Maar de Innovation Campus is vooral de ‘homebase’ van Planon. Waar hun 750 medewerkers vanuit de hele wereld naartoe komen om elkaar te ontmoeten, te leren, nieuwe ideeën uit te proberen en verder te bouwen aan het succes als internationaal softwarebedrijf. Zij geloven erin dat je een werkomgeving kunt creëren waar medewerkers gezonder naar huis gaan dan toen ze ’s ochtends op weg gingen. Gewoon door de faciliteiten te bieden die mensen in staat stellen tijdens de werkdag zoveel mogelijk te bewegen, te sporten, gezond te lunchen en te snacken in een aangename en groene omgeving. Dat versterkt de mentale en fysieke gezondheid en het geluksgevoel van medewerkers.

https://www.planonsoftware.com
Planon

Voel jij ook die behoefte om Nijmegen groener en gezonder te maken?