Wij zijn op zoek naar sport- en beweeginitiatieven in Nijmegen!

woensdag 21 juni 2023

Heb jij een idee om Nijmegenaren meer te laten bewegen en/of sporten? Wij hebben budget! Je kan tot 1 oktober je plan indienen.

Sport en bewegen geeft mensen van jong tot oud plezier. Het geeft voldoening en beleving, en zorgt voor gezondheid en sociaal welzijn. Sporten en bewegen moet voor iedereen mogelijk zijn!

Dat is waar het Nijmeegs Sportakkoord (NSA) voor staat. We zijn zichtbaar in Nijmegen door bij te dragen aan tal van mooie sport- en beweeginitiatieven, het mede mogelijk maken van (gratis) services, kennis aan te bieden en door de rol als verbinder in de stad.

Tevens zetten we ons in voor een beweegvriendelijke, duurzame en gezonde sport- en beweegomgeving. Denk hierbij aan Urban sport faciliteiten als freerunning, pumptracks maar ook het beoordelen en aanpassen van speel, beweeg en ontmoetingsplekken.

Er is uitvoeringsbudget beschikbaar om mooie initiatieven te ondersteunen. Heb je een plan dat wij met onze gelden kunnen ondersteunen, dien dan je aanvraag in voor 1 oktober 2023.

Meer informatie om je voorstel in te dienen vind je hier!

Voel jij ook die behoefte om Nijmegen groener en gezonder te maken?