Fijne feestdagen en een groen, gezond en actief 2019

woensdag 19 december 2018

December is de maand van terugblikken en vooruitkijken. In het kader van ‘Wij zijn groen, gezond en in beweging Nijmegen’ is er in 2018 veel in beweging gekomen. Kennis delen, inspiratie opdoen, elkaar ontmoeten en samen in actie komen: dat alles stond centraal op de goedbezochte werkconferenties die we in het voor- en najaar organiseerden.

Rookvrije Generatie en Vitaal in Verbinding
Ook zijn er belangrijke stappen gezet op weg naar een Rookvrije Generatie en rookvrije sportverenigingen in onze stad. In oktober organiseerden zes organisaties samen de eerste week Vitaal in Verbinding, met als inzet vitale medewerkers in Nijmegen. Deze vitaliteitsweek ging van start met een energieke verbindingsloop langs de deelnemende organisaties. Wie sluiten er in 2019 nog meer aan?

Elke maand een inspirerend verhaal
Verder zijn we als beweging dit jaar actief geworden op TwitterFacebook en LinkedIn. Daarnaast tekenen we sinds september elke maand een inspirerend verhaal op van professionals uit Nijmegen die goed bezig zijn. Zo vertelt huisarts Jörgen ten Berge in het verhaal van december meer over de diabetes challenge die vanuit gezondheidscentrum ’t Weeshuis succesvol is georganiseerd.

Op naar een gezonder Nijmegen
Ook in 2019 werken we in het kader van ‘Wij zijn groen, gezond en in beweging Nijmegen’ met de professionals en de netwerken aan een gezonde stad met gezonde inwoners. Samen zetten we hier het komende jaar de schouders weer onder. Met grote of met kleinere stappen: alle initiatieven dragen bij.

We wensen je fijne feestdagen en ontmoeten je graag in het nieuwe jaar!

Voel jij ook die behoefte om Nijmegen groener en gezonder te maken?