De Nijmeegse Vitaliteitsweek komt eraan!

dinsdag 29 september 2020

Voor de derde keer op rij wordt in Nijmegen de Vitaliteitsweek gehouden. Van 12 tot 16 oktober verzorgen 20 organisaties diverse activiteiten, die ze deels openstellen voor elkaars medewerkers.

Coronaproof loop en méér
Wat staat er zoal op het programma? De week opent met een coronaproof loop voor de medewerkers van alle deelnemende organisaties. Dagelijks zijn er digitale warming up- en cooling downmomenten en op woensdag 14 oktober gaat de Beweegchallenge van start. Iedere organisatie heeft daarnaast zijn eigen focus en legt in de week zijn eigen accenten. Dat betekent ook dat de ene organisatie heel groot uitpakt, en een ander (nog) wat kleiner. Samen laten ze zien dat ze aandacht hebben voor vitaliteit – zowel fysiek als mentaal – van medewerkers in Nijmegen.

Bekijk het programma
Benieuwd wat er in de Vitaliteitsweek nog meer op stapel staat? Bekijk het programma met de activiteiten voor de medewerkers van alle deelnemende organisaties. Dit programma wordt de komende tijd nog aangevuld.

Volg ons op social media
Wil je op de hoogte blijven en tijdens de week een impressie krijgen van de activiteiten? Volg ons dan op Twitter,Facebook en LinkedIn voor regelmatige updates! We gebruiken de hashtag #nijmegenvitaal.

Op weg naar een gezonde stad
De Vitaliteitsweek is onderdeel van het thema Vitaliteit werkt!, één van de 7 thema’s waar we vanuit ‘Groen, gezond en in beweging’ en het lokaal preventieakkoord aan werken. Met als doel: een gezonde stad met gezonde inwoners.

Meer informatie
Wil je meer weten over de Vitaliteitsweek? Neem dan contact op met Carlo Buise.

Voel jij ook die behoefte om Nijmegen groener en gezonder te maken?