Groeps foto vitaliteitsloop

Loop: Vitaal langs de Spiegelwaal

Locatie: het Bastion, Oudedijk 3, 6663 KZ Nijmegen
Startdatum: 25 september 2023, 16:00
Einddatum: 25 september 2023, 18:00
Voor wie: Iedereen

Op maandag 25 september 2023, om 16.00 uur, start de loop 'Vitaal langs de Spiegelwaal'. De loop staat in het teken van aandacht voor je gezondheid en het maken van de verbinding tussen de deelnemende organisaties. Een gezamenlijke activiteit binnen de Nijmeegse Vitaliteitsweek en daarnaast de opening van de nieuwe QR-FIT route, gesponsord door @voCampus.

Wanneer: Maandag 25 september van 16:00 tot 18:00
Waar: het Bastion, Oudedijk 3, 6663 KZ Nijmegen

Klik hier om je aan te melden! 

Het doel is om samen te bewegen, op elk niveau. Misschien heb je ze al gespot: de tegels met QR code en het logo van @voCampus erop, rond de Spiegelwaal in Nijmegen. Ze maken deel uit van een beweegroute van 4 km lang om door middel van een GRATIS app als beginner of fanatieke sporter op je eigen niveau te bewegen in de buitenlucht. 

Samen met leefstijlcoaches, buurtsportcoaches en beleidsmedewerkers van de gemeente is de beweegroute zorgvuldig uitgezet. De route maakt deel uit van een landelijk netwerk van beweegroutes in heel Nederland. Deze routes kunnen wandelend of rennend worden afgelegd. Langs de route tref je QR-codes aan. Na het scannen van de code met je smartphone ontvang je een conditionele of spierversterkende oefening waarvan de moeilijkheid is aan te passen naar je eigen niveau. Het rondje duurt ongeveer 45 minuten.

Mensen die genoeg bewegen zijn gezonder, gelukkiger en vitaler. Schrijf je dus in voor de loop! Je kunt kiezen uit de route te doorlopen mét oefeningen, of deze twee keer hard te lopen zonder oefeningen. 

Heb je een vraag over deze activiteit of wil je meer weten over de Vitaliteitsweek? Neem dan contact op via vitaliteitwerkt@ggibnijmegen.nl.

Ga terug naar het overzicht van de Vitaliteitsweek 2023.

Een selectie van onze partners

Voel jij ook die behoefte om Nijmegen groener en gezonder te maken?