Juichend sportend team

Life Goals Festival Nijmegen

Locatie: SV Orion, Nijmeegsebaan 143, Nijmegen
Startdatum: 24 juni 2022, 12:00
Einddatum: 24 juni 2022, 17:00
Voor wie: Iedereen

Life Goals Nijmegen organiseert het RIBW Life Goals Festival Nijmegen, een sportdag bij SV Orion. De sportdag is bedoeld voor (volwassen) deelnemers vanuit verschillende zorg- en welzijnsinstellingen uit de regio Nijmegen en overige Life Goals teams uit de rest van het land.

Life Goals Nijmegen wil bijdragen aan een stad waarin niemand buitenspel staat. Life Goals Nijmegen gebruikt de kracht van sport om Nijmegenaren te inspireren weer mee te doen. Sport maakt het mogelijk grenzen te verleggen en het gevoel van eigenwaarde te hervinden. Bovenal leiden sporten en bewegen tot sociale inclusie. Sport is het middel, niet het doel. 

Op het Life Goals Festival Nijmegen maken de deelnemers via een circuit kennis met allerlei sportactiviteiten zoals bijvoorbeeld voetbal, boksen, volleybal, handbal, bootcamp en frisbee. Het wordt een leuke dag waarin plezier maken, nieuwe contacten op doen en lekker in beweging zijn centraal staan. Deelname aan de sportdag is voor de deelnemers gratis en er wordt gezorgd voor een lunch. De lunch wordt verzorgd door Bar Franco James uit Nijmegen.

Aanmelden kan tot 17 juni 12.00 uur via deze link.

Een selectie van onze partners

Voel jij ook die behoefte om Nijmegen groener en gezonder te maken?