banner van GGIB van mensen in de tuin

Gezondheid verbindt praktijk, beleid en onderzoek

Locatie: Experience Center Radboudumc
Startdatum: 23 juni 2022, 9:00
Einddatum: 23 juni 2022, 11:00
Voor wie: Iedereen

De kernpartners van 'Wij zijn groen, gezond en in beweging Nijmegen' organiseren in het najaar (donderdag 17 november) een Meet & Greet voor praktijkprofessionals, onderzoekers en docenten. Doel is om elkaar te leren kennen, geïnspireerd te raken en werk- en zienswijzen met elkaar uit te wisselen door het delen van praktijkervaringen.

Kom met je vragen
Op 23 juni nemen we een voorschot hierop. Ter voorbereiding op de matchmaking-dag in het najaar halen we de concrete vragen op die jullie (preventieprofessionals uit de praktijk, onderzoekers en docenten) aan elkaar willen stellen. Denk daarbij aan vragen over hoe praktijk, beleid, onderzoek en onderwijs elkaar optimaal kunnen aanvullen. Wat werkt wel en wat niet? Hoe vinden we elkaar? Ook kunnen je vragen gaan over specifieke doelgroepen of de gezondheidsthema’s van Groen, Gezond en in Beweging: Rookvrije generatie, Gezonde voeding, Voldoende beweging, Aanvaardbaar alcoholgebruik, Mentaal fit, Gezonde leefomgeving en Vitaliteit werkt.

Hulp bij subsidie of idee
Ben je bezig met een subsidie-aanvraag? Een klein team staat 23 juni klaar om je daarbij verder te helpen of met de juiste persoon in contact te brengen. Heb je een idee voor een nieuw preventie-initiatief? Kom dan sparren met andere professionals om het verder uit te werken.

NB. Je kunt je niet meer opgeven voor deze ochtend. We hopen je in het najaar te zien! Houd hiervoor onze berichtgeving in de gaten: geef je op voor de nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn.

Heb je vragen? Stuur dan een mail t.a.v. Kris Bevelander, onderzoekscoördinator Groen, Gezond en in Beweging naar info@ggibnijmegen.nl.

Een selectie van onze partners

Voel jij ook die behoefte om Nijmegen groener en gezonder te maken?