Documentaire: De Stille Storm van Burn-out & Depressie

Documentaire: De Stille Storm van Burn-out & Depressie

Locatie: Lindenberg Nijmegen
Startdatum: 9 november 2023, 20:00
Einddatum: 9 november 2023, 22:00
Voor wie: Iedereen

Over deze voorstelling

Burn-out. Voor veel mensen is dit slechts een term, voor anderen een syndroom dat het leven van iemand volledig op de kop zet. In een tijd waarin steeds meer mensen, waaronder jongeren, mentale uitdagingen ervaren, is het belangrijk dat we samenkomen om te begrijpen en te ondersteunen. Deze documentaire toont de ware verhalen achter de glimlach – verhalen die gehoord moeten worden.

Dit is niet zomaar een film; het is een beweging. Met als doel bewustwording te creëren rondom burn-out en depressie. De documentaire is een verdere verdieping van de theatervoorstelling: Burn-out on stage. Voor zij die worstelen, biedt de documentaire meer herkenning en troost, een geruststellende herinnering dat ze niet alleen zijn in hun reis naar herstel. Voor vrienden, familieleden en de samenleving als geheel, roept deze documentaire op tot begrip en mededogen.Met elke zitplaats die wordt ingenomen, wordt er een zaadje gezaaid van empathie en begrip geoogst. Help om het bewustzijn te vergroten en stigma’s rondom burn-out en depressie te doorbreken.

"Wacht niet tot iemand anders het verschil maakt. Maak zelf het verschil!" -Gaiane Abrahamian-

Hier kunnen tickets (EUR 12.50) aangeschaft worden (het heeft geen commercieel maar een maatschappelijk doel, namelijk om meer bewustwording en begrip te creëren rondom deze thema's en taboes te doorbreken). 

Trailer

Een selectie van onze partners

Voel jij ook die behoefte om Nijmegen groener en gezonder te maken?