sportpark buiten

Cursus Liever bewegen dan moe

Locatie: Lindenholt
Startdatum: 10 mei 2022, 0:00
Einddatum: 7 juni 2022, 0:00
Voor wie: Iedereen

Eind januari zijn Time To Change (TTC) Lifestyle Coaching en Pro Persona van start gegaan met de cursus ‘Liever Bewegen dan Moe’ in Lindenholt. Deze cursus is er voor mensen die slecht in hun vel zitten en graag weer willen beginnen met sporten maar het moeilijk vinden om de eerste stap te zetten. Op dinsdag 10 mei start de tweede ronde, bij de Vincentius Vereniging in Lindenholt. Het zijn 7 bijeenkomsten van 10 tot 12 uur, waarvan het eerste uur bestaat uit theorie en er het tweede uur samen wordt gesport.
Bij de theorie komt elke week een ander thema aan bod: stress, piekeren, positiever denken, maar ook beter slapen en gezonde voeding. In het tweede uur volgt een sportles. De ene keer is dit een bootcamp of zumba workout, de andere keer een stevige wandeling. De cursus is een samenwerking tussen partner Pro Persona Connect die de theorie verzorgt, en vriend TTC Lifestyle Coaching die het uur sporten organiseert.

Ken jij mensen die dit ook wel zien zitten en mee willen doen? Laat ze dan contact opnemen met preventie@propersona.nl of info@ttclifestylecoaching.nl. Deelname is geheel gratis.
Iemand verdient 250 Fitcoins bij actieve deelname aan de 7 bijeenkomsten.

Een selectie van onze partners

Voel jij ook die behoefte om Nijmegen groener en gezonder te maken?